Urari de Craciun 2012

Mesaje si urari de Craciun

Astazi cand Iisus din Nazaret a coborat din nou pe pamant,va doresc un craciun luminos si multa pace sufleteasca.Bucurati-va de revenirea Mantuitorului care se coboara pentru noi in fiecare an si de bucatele pe care el ni le daruieste.Craciun Fericit!

De Craciun miracolul nasterii lui Iisus patrunde in sufletele noastre si ne face mai buni…Va doresc sa pastrati caldura sarbatorilor de iarna in sufletele voastre! Mosul sa va aduca tot ce va doriti! Craciun fericit si Un an nou cu multe impliniri!

Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!

De Craciun, s’aveti brad incarcat, mos bogat, pahar inchinat, vin curat, gand luminos si impliniri. Craciun Fericit!

Sa primim odata cu colindatorii si lumina, caldura, linistea, dragostea si impacarea celui nou, veselia si viata. Ca iarba sub zapada, ca fulgul in zbor sa primim speranta unui an nou.

Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!

Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si’n anii urmatori!

Postare mai veche

Leave a Reply